Overweldigend aantal aanmeldingen Verkenners

januari 28, 2021
Overweldigend-aantal-aanmeldingen-Verkenners

Vanaf maandag 25 januari 2021 09:00 uur konden huiseigenaren zich aanmelden als Verkenner. Maar liefst 52 huiseigenaren hebben zich op die dag al aangemeld. Wat een geweldig resultaat!

We zijn enorm blij met deze aanmeldingen. Gas besparen is duidelijk een onderwerp dat leeft in Nieuwolda en Wagenborgen. We nemen binnenkort contact op met deze huiseigenaren. We maken dan een afspraak voor een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek stellen wij nog een aantal vragen om te bepalen of de woning als Verkennerswoning mee kan doen.

Aanmelden voor reservelijst

Het aanmeldingsformulier staat nog steeds open. Aanmeldingen die vanaf 26 januari bij ons binnen zijn gekomen of nog binnen komen, zetten wij op de reservelijst.

Wat is een Verkenner?

Een Verkenner is een huiseigenaar die graag grotere maatregelen wil nemen om gas te besparen. Hen helpen we als eerste met de nodige stappen. Deze huiseigenaren krijgen daarvoor een gratis Wat is wijs-advies voor de woning. En Nieuwborgen.net verhoogt de bijdrage voor het nemen van maatregelen voor de Verkennerswoningen van 1.845 euro naar 5.000 euro. De grotere maatregelen staan in de paden Bespaar en Voeg toe van de Padwiezer. Zo testen we of deze twee paden in de Padwiezer in de behoefte voorzien en of huiseigenaren er echt mee geholpen worden. Als de Verkennersproef succesvol is, dan komen deze paden voor alle koopwoningen in Nieuwolda en Wagenborgen beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer