Van spreekuur in Waarmtebus naar huisbezoek op afspraak

november 17, 2023

Het aantal bezoekers dat tijdens het inloopspreekuur in de Waarmtebus komt, is op dit moment laag. We hebben daarom besloten geen inloopspreekuur meer te houden, maar over te stappen op een huisbezoek op afspraak.

Het maken van een bezoek op afspraak is eenvoudig. U stuurt ons een e-mail of belt en wij plannen de afspraak samen met u in. We komen dan bij u thuis langs.

U kunt tijdens ons bezoek al uw vragen aan Nieuwborgen.net stellen, net als u tijdens het spreekuur zou doen. En als u dat wilt, helpen we u thuis ook met het doen van een aanvraag. Bijvoorbeeld voor de gratis mogelijkheden die huurders van Groninger Huis bij ons hebben. Of voor het aanvragen van een vergoeding voor gasbesparende maatregelen bij het Rijk. We nemen daarvoor net zoveel tijd als u nodig heeft.

De Waarmtebus gaan we inzetten om in de hele gemeente Oldambt inwoners te helpen met energie besparen. Inwoners van Nieuwolda kunnen de bus daarom weer tegenkomen, maar dan voor het project ‘Oldambt Verwarmt’. En wanneer het nodig is, dan kan de bus ook zo nu en dan voor Nieuwborgen.net worden ingezet. Al ziet ie er wel iets anders uit!

De Waarmtebus voor het gemeentehuis in Winschoten

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer
Hoe staat het ervoor met de biovergister?

Hoe staat het ervoor met de biovergister?

Bij de biovergister van Deeterink wordt hard gewerkt om groen gas te gaan maken in plaats van groene stroom. Het is een tijdje stil geweest als het gaat over groen gas, maar achter de schermen gebeurt er veel. Hieronder leest u wat de huidige situatie is. Naast gas...

Lees meer