Padwiezer huurders Groninger Huis

Als huurder gas besparen

Huurt u een woning in Nieuwolda of Wagenborgen? Dan kunt u gas én dus geld besparen in uw woning. We zetten de mogelijkheden vanuit Nieuwborgen.net hieronder voor u op een rij.

Bespaartips

Door kleine aanpassingen te doen, kunt u ook gas besparen. We hebben daarvoor een lijst met verschillende tips voor u opgesteld. U vindt alle tips door hieronder op de knop Bespaartips te klikken.

Bespaartas

Heeft u nog geen Bespaartas aangevraagd? Vanaf 15 september 2021 kunt u deze tas ter waarde van 50 euro weer laten bezorgen. De Bespaartas kunt u zelf vullen met artikelen waarmee u gas bespaart. Klik hieronder op ´Mijn Bespaartas´ om uw Bespaartas aan te vragen. Daarbij heeft u uw Bespaartascode nodig (deze heeft u thuisgestuurd gekregen). Bent u uw code kwijt of wilt u hulp? Neem dan contact met ons op. U kunt uw Bespaartas ook samenstellen in de Waarmtebus tijdens het spreekuur.

Verbeteringen voor huurders Groninger Huis

Nieuwborgen.net gaat huurders van Woonstichting Groninger Huis helpen om gas en geld te besparen door een aantal kleine verbeteringen in huis uit te voeren. Deze verbeteringen zijn helemaal gratis! Daardoor blijft het warmer in huis en bespaart u gas én geld. In de flyer leest u om welke verbeteringen het precies gaat.

Overstappen op inductie koken

We willen het huurders van Woonstichting Groninger Huis ook mogelijk maken om over te stappen op inductie koken. We zijn momenteel druk bezig om hiervoor een plan te maken. Zodra dit plan gereed is, ontvangt u hierover meer informatie van ons.

Wilt u alvast weten hoe koken op inductie werkt en wat de voordelen zijn? Via onderstaande knop vindt u hierover meer informatie.

Workshop ‘koken op inductie’

Een inductie kookplaat werkt net even anders. We organiseren daarom een aantal workshops zodat u het zelf alvast kunt uitproberen. Wilt u zich aanmelden voor een van deze workshops ‘Koken op inductie’? Via onderstaande knop vindt u hierover meer informatie.

Grotere maatregelen om gas te besparen

Woonstichting Groninger Huis wil het samen met Nieuwborgen.net ook voor huurders mogelijk maken om grotere maatregelen te nemen. Huurders van Groninger Huis ontvangen daarvoor een aanbod op maat.

Niet iedere woning van Groninger Huis gelijk is. Er zijn verschillende type woningen en de ene woning is beter geïsoleerd dan de andere. Op dit moment onderzoekt Groninger Huis wat de beste opties zijn voor iedere woning. Wanneer dat klaar is, ontvangt u een aanbod dat past bij uw woning.

Particuliere huur

Huurt u particulier? Dan kan uw verhuurder contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden voor grotere maatregelen te bespreken.

WaterstofWijk Wagenborgen

Woonstichting Groninger Huis werkt samen met Enexis aan een project om circa veertig huurwoningen in Wagenborgen met waterstof te verwarmen. Bijna alle huurders van deze woningen hebben inmiddels toegezegd mee te willen doen met dit project. Dit project staat los van Nieuwborgen.net. Meer informatie vindt u op de website van Groninger Huis onder het thema WaterstofWijk Wagenborgen.

Ik heb een vraag, neem contact met mij op.

Privacyverklaring

4 + 4 =

*Wij verwijzen u ook naar onze privacyverklaring. In deze privacyverklaring vindt u alle informatie over het gebruik van uw gegevens voor doeleinden van het project Nieuwborgen.net.