Laatste kans voor aanvragen gratis maatregelen huurders Groninger Huis

december 01, 2023

Bent u huurder van Groninger Huis in Nieuwolda of Wagenborgen? Dan biedt Nieuwborgen u een aantal gratis mogelijkheden om gas te besparen. Let op: u heeft daar tot nog tot uiterlijk 31 december 2023 de tijd voor.

Huurders van Groninger Huis in beide dorpen kunnen tot en met 31 december de volgende verbeteringen aanvragen:

  • overstappen op inductie koken;
  • watertemperatuur van uw cv-ketel verlagen;
  • beter afstellen van uw cv-systeem;
  • aanbrengen van een klokthermostaat en
  • energieadvies en energiebesparende maatregelen door het TochtTeam, uw energierekening verlagen en comfortabeler wonen.

U bepaalt zelf of u een of meerdere van deze maatregelen aanvraagt. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Onderin dit bericht, vindt u een kort overzicht. Of ga dan naar de pagina Aanvragen. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Komt uw aanvraag na 31 december bij ons binnen? Dan kunt u  geen vergoeding meer krijgen.

Op zaterdag 16 december gaat een team van Nieuwborgen.net nog een keer in beide dorpen op stap. We bellen dan bij huurders langs die nog geen aanvraag hebben gedaan en de vorige keer niet thuis waren. U kunt dan al uw vragen stellen en kunt u geholpen worden met het aanvragen.

Leaflet mogelijkheden huurders

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer
Hoe staat het ervoor met de biovergister?

Hoe staat het ervoor met de biovergister?

Bij de biovergister van Deeterink wordt hard gewerkt om groen gas te gaan maken in plaats van groene stroom. Het is een tijdje stil geweest als het gaat over groen gas, maar achter de schermen gebeurt er veel. Hieronder leest u wat de huidige situatie is. Naast gas...

Lees meer