Vraag uw gratis bespaartas aan

november 13, 2020
Vraag-uw-gratis-Bespaar-tas-aan

Deze winter helpt Nieuwborgen.net u een start te maken met het besparen van gas. Want of het nu groen gas is of niet, minder gas gebruiken is altijd beter. Beter voor Groningen, beter voor het milieu én beter voor uw portemonnee. U kunt om te beginnen een gratis Bespaartas aanvragen ter waarde van 50 euro.

Bespaartas

In de Bespaartas zitten artikelen om heel makkelijk gas te besparen. Welke artikelen dat zijn, kiest u zelf bij het aanvragen van de tas. Ieder woonadres in Nieuwolda en Wagenborgen heeft recht op één Bespaartas.

U heeft een brief van ons ontvangen* met informatie over het aanvragen van de Bespaartas. Hierin staat ook uw unieke bespaarcode. Houd bij het aanvragen van de tas uw unieke bespaarcode bij de hand. U kunt uw Bespaartas vanaf dinsdag 17 november aanvragen. 

TikTok Tammo aan de slag met de Bespaartas

We hebben de bekende Groninger TikTok Tammo alvast een Bespaartas gegeven. Ook hij ziet de voordelen van gas besparen. In onderstaand filmpje ziet u zijn reactie. De tekst gaat verder onder het filmpje.

Wilt u liever eerst een energiecoach spreken?

Weet u niet welke artikelen het beste passen bij uw situatie of woning? Vraag dan een gratis gesprek aan met een energiecoach. Tijdens dit gesprek krijgt u tips en trucs voor energiebesparing. De energiecoach helpt u tijdens het gesprek ook bij het kiezen van de artikelen voor uw Bespaartas.

Volgende stappen om gas te besparen

De Bespaartas is een eerste stap om gas te besparen. Het aanvragen van de tas verplicht u tot niets. U bepaalt helemaal zelf of u meedoet. Dat geldt voor elke stap die u neemt om via Nieuwborgen.net gas te besparen.

Wilt u meer gas besparen? We helpen u deze winter graag een handje met andere kleine maatregelen en advies. Voor de grotere aanpassingen hebben wij een plan gemaakt. Dit plan testen wij deze winter. Binnenkort hoort u meer over de volgende stappen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanvragen van uw Bespaartas? Bel ons dan op 06 – 21 92 24 27 of stuur uw vraag via e-mail naar info@nieuwborgen.net.

* Nieuwborgen.net heeft de brief over de Bespaartas naar ieder woonadres in Nieuwolda en Wagenborgen gestuurd. Heeft u geen brief ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer