Waarmtehoes gesloten, Nieuwborgen.net verhuist

oktober 23, 2023

Het was u misschien al opgevallen. Het Waarmtehoes, het projectbureau aan de Lindelaan in Nieuwolda, is niet meer in gebruik. Het team van Nieuwborgen.net gaat met veel enthousiasme door, onder andere vanuit de Waarmtebus.

Koos Waarmtebus

Woonstichting Groninger Huis heeft de woning aan de Lindelaan in Nieuwolda jarenlang beschikbaar gesteld voor het team van Nieuwborgen.net. Groninger Huis wil de woning graag weer verhuren aan mensen die een huis nodig hebben. Nieuwborgen.net heeft het ‘Waarmtehoes’ daarom onlangs leeggeruimd. Dat kon ook heel goed omdat het team van Nieuwborgen.net in de huidige fase prima vanuit de Waarmtebus en via andere manieren van communiceren kan werken.

Nieuwborgen.net gaat enthousiast door!

Het sluiten van het Waarmtehoes betekent dus niet dat Nieuwborgen.net stopt. U kunt nog steeds bij ons terecht met al uw vragen over en hulp bij het nemen van gasbesparende maatregelen. Ook zijn we nog druk bezig om huurders hierbij te helpen met een aantal gratis mogelijkheden om gas te besparen.

Bel of mail ons of kom langs tijdens het spreekuur

Het team gaat om te werken vanaf nu gebruik maken van kantoorruimte van de gemeente Oldambt en van andere locaties in Wagenborgen en Nieuwolda. U kunt ons blijven bereiken via ons telefoonnummer en via de e-mail of ons persoonlijk spreken tijdens het spreekuur in de Waarmtebus.

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer