Huurders Groninger Huis kunnen gas besparen met Nieuwborgen.net

juli 11, 2023

Bent u huurder van Groninger Huis in Nieuwolda of Wagenborgen? Dan is gas besparen dit jaar wel heel makkelijk. Nieuwborgen.net biedt u vanaf nu verschillende gratis mogelijkheden. Het aanvragen van deze mogelijkheden doet u met de Padwiezercode. Deze vindt u in de brief die u per post ontvangt.

Aan te vragen mogelijkheden

Huurders van Groninger Huis in beide dorpen kunnen de volgende verbeteringen aanvragen:

  • overstappen op inductie koken;
  • watertemperatuur van uw cv-ketel verlagen;
  • beter afstellen van uw cv-systeem;
  • aanbrengen van een klokthermostaat;
  • gaten en kieren dichten door het TochtTeam.

U kunt deze mogelijkheden aanvragen tot 31 december 2023. Nieuwborgen.net heeft een bepaald totaalbedrag hiervoor beschikbaar. Als dit eerder op is, dan kunt u ook geen aanvragen meer doen.

Deelnemers WaterstofWijk Wagenborgen

Doet u mee aan de WaterstofWijk Wagenborgen? De meeste van deze verbeteringen worden dan vanuit dat project al uitgevoerd en kunt u bij ons niet meer aanvragen. U kunt nog wel gebruik maken van het TochtTeam.

Uitleg

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Ga dan naar de pagina Aanvragen. U vindt daar ook een link naar aangesloten winkels voor inductie kookplaten en de pannenset. Ook is een link naar de regels (voorwaarden) voor het aanvragen van de mogelijkheden daar te vinden.

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer