Vraag een gratis Wat-is-Wijs+ Advies aan

oktober 22, 2021
Wat-is-Wijs+ Advies

Nieuwborgen.net helpt u gas te besparen. Dat is beter voor Groningen, voor het klimaat én voor uw portemonnee. Via een gratis Wat-is-Wijs+ Advies komt u erachter hoe u dat in uw woning het beste kunt doen. Neemt u vervolgens maatregelen om gas te besparen? Dan vergoedt Nieuwborgen.net een deel van de kosten.

Padwiezer helpt huiseigenaren gas (en geld) besparen
Nieuwborgen.net vergoedt de helft van de kosten om gas te besparen tot een bedrag van 5.000 euro per woning. In de Padwiezer leest u precies wat en hoeveel u vergoedt krijgt.

Wat-is-Wijs+ Adviezen
Met alle maatregelen in de Padwiezer bespaart u gas én geld. Bepalen welke maatregelen het beste bij u en uw woning passen, is best lastig. U kunt daarvoor een gratis ‘Wat-is-Wijs+ Advies’ aanvragen. Een van onze huisadviseurs komt dan bij u langs. Hij of zij kijkt met u naar uw woning en wat de beste oplossing is om gas te besparen. U krijgt het advies toegestuurd. U bepaalt vervolgens zelf of u maatregelen neemt om gas te besparen. En zo ja, welke maatregelen dat zijn. Neemt u maatregelen, dan bepaalt u ook nog steeds zelf of u straks overstapt op groen gas. Dat blijft een vrijwillige keuze.

Aanvragen advies
U vraagt een gratis ‘Wat-is-Wijs+ Advies’ aan via de Padwiezer. Gebruik daarbij uw Padwiezercode om u aan te melden. U kunt ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Wat is wijs Tammo?
TikTok Tammo is benieuwd hoe hij nog meer gas kan besparen. Hij zocht Koos op in het Waarmtehoes. Bekijk de video hieronder.

Gerelateerde berichten

Bedankt voor uw komst!

Bedankt voor uw komst!

Zaterdag 14 mei was het zover. Feest voor inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen omdat zij 'Goud bezig' zijn met gas besparen. Gasbesparing Tot en met 2021 is er in beide dorpen al meer dan 10% gas bespaard. En daar komt nog meer bij. Want vanaf september 2021 hebben...

Lees meer
U bent goed bezig!

U bent goed bezig!

Volgens de cijfers van Enexis hebben Nieuwolda en Wagenborgen al heel wat gas bespaard. En daar blijft het niet bij volgens onze gegevens.  Lager gasverbruik Inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen gebruiken nu al een stuk minder gas. Het totale verbruik van de...

Lees meer