Vraag een gratis Wat-is-Wijs+ Advies aan

oktober 22, 2021
Wat-is-Wijs+ Advies

Nieuwborgen.net helpt u gas te besparen. Dat is beter voor Groningen, voor het klimaat én voor uw portemonnee. Via een gratis Wat-is-Wijs+ Advies komt u erachter hoe u dat in uw woning het beste kunt doen. Neemt u vervolgens maatregelen om gas te besparen? Dan vergoedt Nieuwborgen.net een deel van de kosten.

Padwiezer helpt huiseigenaren gas (en geld) besparen
Nieuwborgen.net vergoedt de helft van de kosten om gas te besparen tot een bedrag van 5.000 euro per woning. In de Padwiezer leest u precies wat en hoeveel u vergoedt krijgt.

Wat-is-Wijs+ Adviezen
Met alle maatregelen in de Padwiezer bespaart u gas én geld. Bepalen welke maatregelen het beste bij u en uw woning passen, is best lastig. U kunt daarvoor een gratis ‘Wat-is-Wijs+ Advies’ aanvragen. Een van onze huisadviseurs komt dan bij u langs. Hij of zij kijkt met u naar uw woning en wat de beste oplossing is om gas te besparen. U krijgt het advies toegestuurd. U bepaalt vervolgens zelf of u maatregelen neemt om gas te besparen. En zo ja, welke maatregelen dat zijn. Neemt u maatregelen, dan bepaalt u ook nog steeds zelf of u straks overstapt op groen gas. Dat blijft een vrijwillige keuze.

Aanvragen advies
U vraagt een gratis ‘Wat-is-Wijs+ Advies’ aan via de Padwiezer. Gebruik daarbij uw Padwiezercode om u aan te melden. U kunt ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Wat is wijs Tammo?
TikTok Tammo is benieuwd hoe hij nog meer gas kan besparen. Hij zocht Koos op in het Waarmtehoes. Bekijk de video hieronder.

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Bent u benieuwd hoe inwoners in Nieuwolda en Wagenborgen bezig zijn met gas besparen? Of wilt u gewoon weten wat er bij Nieuwborgen.net speelt? U leest het in de meest recente editie van onze nieuwsbrief (met deze link downloadt u de nieuwsbrief als pdf-bestand). Mist...

Lees meer
Samen inductie koken in februari

Samen inductie koken in februari

In februari heeft Nieuwborgen.net twee extra workshops inductie koken gegeven met chef-kok Marcel van der Schaaf. De enthousiaste deelnemers maakten kennis met inductie koken door samen een heerlijke maaltijd te maken. Op het menu stonden mosterdsoep, saté met...

Lees meer