Samen inductie koken in februari

maart 02, 2023

In februari heeft Nieuwborgen.net twee extra workshops inductie koken gegeven met chef-kok Marcel van der Schaaf. De enthousiaste deelnemers maakten kennis met inductie koken door samen een heerlijke maaltijd te maken. Op het menu stonden mosterdsoep, saté met pindasaus, boontjes en rijst en ijs met karamelsaus. De deelnemers hebben na afloop de bereide maaltijd gezellig samen gegeten.

Koken op inductie

Hoe inductie koken precies werkt, kunt u lezen in dit artikel. Door te koken op inductie bespaart u op aardgas. Nieuwborgen.net geeft huurders van Groninger Huis later dit jaar daarom de mogelijkheid om over te stappen op inductie, inclusief een bon voor een aantal nieuwe pannen. Zodra alles rond is, ontvangen huurders van Groninger Huis hierover per post bericht.

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Bent u benieuwd hoe inwoners in Nieuwolda en Wagenborgen bezig zijn met gas besparen? Of wilt u gewoon weten wat er bij Nieuwborgen.net speelt? U leest het in de meest recente editie van onze nieuwsbrief (met deze link downloadt u de nieuwsbrief als pdf-bestand). Mist...

Lees meer