Informatiemarkten zijn afgelast!

oktober 27, 2021

Update 12 november

De informatiemarkten gaan niet door

De informatiemarkten op zaterdag 13 november en woensdag 17 november gaan niet door in verband met de situatie rondom corona. Zodra het weer mogelijk is, zullen we nieuwe datums voor deze markten prikken.

Heeft u in de tussentijd vragen? Stuur een e-mail naar info@nieuwborgen.net, bel naar 06 – 21 92 24 27 of stel ze tijdens ons spreekuur in de Waarmtebus (in Nieuwolda bij ’t Trefpunt: iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur en in Wagenborgen op de parkeerplaats tegenover de Petruskerk: iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur).

———–

Zaterdag 13 november en woensdag 17 november bent u van harte welkom op één van de informatiemarkten. De mensen van Nieuwborgen.net staan op die dagen voor u klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.

U kunt in gesprek gaan over uw persoonlijke situatie en hoe u gas kan besparen. Ook wordt de Padwiezer uitgelegd. Hiermee vraagt u uw vergoeding aan. Op de informatiemarkt kunt u ook een bespaartas ophalen als u deze nog niet heeft aangevraagd. Daarnaast kunt u een Wat-is-Wijs+ Advies aanvragen.Waarmtebus

Data en tijd
Trefpunt Nieuwolda: zaterdag 13 november van 11.00 tot 15.00 uur.
Sportzaal Wagenborgen: woensdag 17 november van 19.00 tot 21.00 uur.

Wist u dat u ook tijdens het inloopspreekuur bij ons terecht kunt?
Waarmtebus in Nieuwolda (Trefpunt): iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur.
Waarmtebus in Wagenborgen (parkeerplaats tegenover Petruskerk): iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Coronamaatregelen tijdens de informatiemarkten
Neem uw coronatoegangsbewijs (digitaal of op papier) én identiteitsbewijs mee. Anders kunt u de markt zelf niet bezoeken. U kunt dan nog wel met uw vragen bij de Waarmtebus terecht, die ook bij de markt zal staan.

Kijk op coronacheck.nl voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Het is mogelijk dat de coronamaatregelen nog worden aangepast. Op deze pagina houden wij u hiervan op de hoogte.

 

 

Gerelateerde berichten

Bedankt voor uw komst!

Bedankt voor uw komst!

Zaterdag 14 mei was het zover. Feest voor inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen omdat zij 'Goud bezig' zijn met gas besparen. Gasbesparing Tot en met 2021 is er in beide dorpen al meer dan 10% gas bespaard. En daar komt nog meer bij. Want vanaf september 2021 hebben...

Lees meer
U bent goed bezig!

U bent goed bezig!

Volgens de cijfers van Enexis hebben Nieuwolda en Wagenborgen al heel wat gas bespaard. En daar blijft het niet bij volgens onze gegevens.  Lager gasverbruik Inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen gebruiken nu al een stuk minder gas. Het totale verbruik van de...

Lees meer