Informatiemarkten zijn afgelast!

oktober 27, 2021

Update 12 november

De informatiemarkten gaan niet door

De informatiemarkten op zaterdag 13 november en woensdag 17 november gaan niet door in verband met de situatie rondom corona. Zodra het weer mogelijk is, zullen we nieuwe datums voor deze markten prikken.

Heeft u in de tussentijd vragen? Stuur een e-mail naar info@nieuwborgen.net, bel naar 06 – 21 92 24 27 of stel ze tijdens ons spreekuur in de Waarmtebus (in Nieuwolda bij ’t Trefpunt: iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur en in Wagenborgen op de parkeerplaats tegenover de Petruskerk: iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur).

———–

Zaterdag 13 november en woensdag 17 november bent u van harte welkom op één van de informatiemarkten. De mensen van Nieuwborgen.net staan op die dagen voor u klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.

U kunt in gesprek gaan over uw persoonlijke situatie en hoe u gas kan besparen. Ook wordt de Padwiezer uitgelegd. Hiermee vraagt u uw vergoeding aan. Op de informatiemarkt kunt u ook een bespaartas ophalen als u deze nog niet heeft aangevraagd. Daarnaast kunt u een Wat-is-Wijs+ Advies aanvragen.Waarmtebus

Data en tijd
Trefpunt Nieuwolda: zaterdag 13 november van 11.00 tot 15.00 uur.
Sportzaal Wagenborgen: woensdag 17 november van 19.00 tot 21.00 uur.

Wist u dat u ook tijdens het inloopspreekuur bij ons terecht kunt?
Waarmtebus in Nieuwolda (Trefpunt): iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur.
Waarmtebus in Wagenborgen (parkeerplaats tegenover Petruskerk): iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Coronamaatregelen tijdens de informatiemarkten
Neem uw coronatoegangsbewijs (digitaal of op papier) én identiteitsbewijs mee. Anders kunt u de markt zelf niet bezoeken. U kunt dan nog wel met uw vragen bij de Waarmtebus terecht, die ook bij de markt zal staan.

Kijk op coronacheck.nl voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Het is mogelijk dat de coronamaatregelen nog worden aangepast. Op deze pagina houden wij u hiervan op de hoogte.

 

 

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer