Hulp bij aanvragen € 10.000 subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’

december 23, 2021

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de vergoeding van 10.000 euro (‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’)? Nieuwborgen.net helpt gratis bij het invullen van uw aanvraag. Huiseigenaren die deze vergoeding kunnen aanvragen, ontvangen van ons een brief over deze hulp.

Wat is de subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’?

Als u recht heeft op de subsidie, dan heeft u eind november hierover al een brief van de gemeente ontvangen. Hierin staat dat u een vergoeding (subsidie) van maximaal 10.000 euro kunt aanvragen. Hiermee kunt u energiebesparende maatregelen nemen en/of uw woning verbeteren. U leest hierover meer in deze folder (dit is een pdf document dat u kunt bekijken met Adobe Acrobat. Heeft u dit programma niet, dan kunt Adobe Acrobat hier downloaden).

U kunt deze vergoeding/subsidie vanaf 10 januari weer aanvragen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Dat kan via de computer of met een papieren aanvraagformulier. Er is misschien niet genoeg geld voor alle woningeigenaren die een aanvraag indienen. Het is daarom belangrijk om er op tijd bij te zijn.

Nieuwborgen.net kan u helpen bij het invullen van uw aanvraag

Misschien heeft u geen computer. Of weet u niet precies hoe u de vergoeding/subsidie aan kunt vragen. Het team van Nieuwborgen.net helpt u gratis bij het invullen van uw aanvraag. Dat doen we op afspraak op:

  • woensdag 5 januari (met mogelijke uitloop) om een papieren aanvraag in te vullen (aanrader);
  • maandag 10 januari wanneer u toch liever een aanvraag via de computer invult. Het is mogelijk dat u dan wel moet wachten tot u bij SNN aan de beurt bent.

Maak een afspraak

Wilt u hulp? Maak dan een afspraak. Bel ons vanaf 28 december op werkdagen op 06 – 21 92 24 27. We plannen de afspraken op volgorde van binnenkomst. We vertellen u dan ook wat u mee moet nemen om de aanvraag in te vullen. Op dit moment is nog niet alles helemaal duidelijk, ook voor ons niet. Hou deze website daarom in de gaten voor de laatste stand van zaken of bel ons.

LET OP:

  • Heeft u de subsidie in juli 2021 al voor het maximum van 10.000 euro aangevraagd? En is het bedrag uitbetaald? Dan kunt u geen vergoeding meer aanvragen.
  • Nieuwborgen.net helpt bij het invullen van uw aanvraag. Wij gaan niet over de beoordeling ervan. U blijft zelf verantwoordelijk om uw aanvraag volledig, kloppend en zorgvuldig in te vullen en op tijd in te dienen. Heeft u inhoudelijke vragen over de vergoeding, dan brengen wij u graag in contact met de helpdesk van het SNN. Zij voeren de regeling uit.
  • Wij houden ons aan de geldende corona-voorschriften.

Gerelateerde berichten

Het wachten is op de warmtepomp

Het wachten is op de warmtepomp

Bij Bertha en Roelf Kloppenborg struikelen we bijna over het kleine elektrische kacheltje in de keuken. “Ja, het is nog even behelpen“, vertelt Roelf. “De levertijd van de warmtepomp duurt wat langer dan verwacht. Hopelijk is deze er in de loop van komend voorjaar....

Lees meer
Nieuwsbrief november 2022

Nieuwsbrief november 2022

Bent u benieuwd hoe inwoners in Nieuwolda en Wagenborgen bezig zijn met gas besparen? Of wilt u gewoon weten wat er bij Nieuwborgen.net speelt? U leest het in de meest recente editie van onze nieuwsbrief (met deze link downloadt u de nieuwsbrief als pdf-bestand). Mist...

Lees meer