Hulp bij aanvragen € 10.000 subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’

december 23, 2021

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de vergoeding van 10.000 euro (‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’)? Nieuwborgen.net helpt gratis bij het invullen van uw aanvraag. Huiseigenaren die deze vergoeding kunnen aanvragen, ontvangen van ons een brief over deze hulp.

Wat is de subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’?

Als u recht heeft op de subsidie, dan heeft u eind november hierover al een brief van de gemeente ontvangen. Hierin staat dat u een vergoeding (subsidie) van maximaal 10.000 euro kunt aanvragen. Hiermee kunt u energiebesparende maatregelen nemen en/of uw woning verbeteren. U leest hierover meer in deze folder (dit is een pdf document dat u kunt bekijken met Adobe Acrobat. Heeft u dit programma niet, dan kunt Adobe Acrobat hier downloaden).

U kunt deze vergoeding/subsidie vanaf 10 januari weer aanvragen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Dat kan via de computer of met een papieren aanvraagformulier. Er is misschien niet genoeg geld voor alle woningeigenaren die een aanvraag indienen. Het is daarom belangrijk om er op tijd bij te zijn.

Nieuwborgen.net kan u helpen bij het invullen van uw aanvraag

Misschien heeft u geen computer. Of weet u niet precies hoe u de vergoeding/subsidie aan kunt vragen. Het team van Nieuwborgen.net helpt u gratis bij het invullen van uw aanvraag. Dat doen we op afspraak op:

  • woensdag 5 januari (met mogelijke uitloop) om een papieren aanvraag in te vullen (aanrader);
  • maandag 10 januari wanneer u toch liever een aanvraag via de computer invult. Het is mogelijk dat u dan wel moet wachten tot u bij SNN aan de beurt bent.

Maak een afspraak

Wilt u hulp? Maak dan een afspraak. Bel ons vanaf 28 december op werkdagen op 06 – 21 92 24 27. We plannen de afspraken op volgorde van binnenkomst. We vertellen u dan ook wat u mee moet nemen om de aanvraag in te vullen. Op dit moment is nog niet alles helemaal duidelijk, ook voor ons niet. Hou deze website daarom in de gaten voor de laatste stand van zaken of bel ons.

LET OP:

  • Heeft u de subsidie in juli 2021 al voor het maximum van 10.000 euro aangevraagd? En is het bedrag uitbetaald? Dan kunt u geen vergoeding meer aanvragen.
  • Nieuwborgen.net helpt bij het invullen van uw aanvraag. Wij gaan niet over de beoordeling ervan. U blijft zelf verantwoordelijk om uw aanvraag volledig, kloppend en zorgvuldig in te vullen en op tijd in te dienen. Heeft u inhoudelijke vragen over de vergoeding, dan brengen wij u graag in contact met de helpdesk van het SNN. Zij voeren de regeling uit.
  • Wij houden ons aan de geldende corona-voorschriften.

Gerelateerde berichten

Van spreekuur in Waarmtebus naar huisbezoek op afspraak

Van spreekuur in Waarmtebus naar huisbezoek op afspraak

Het aantal bezoekers dat tijdens het inloopspreekuur in de Waarmtebus komt, is op dit moment laag. We hebben daarom besloten geen inloopspreekuur meer te houden, maar over te stappen op een huisbezoek op afspraak.Het maken van een bezoek op afspraak is eenvoudig. U...

Lees meer
Hoe staat het ervoor met de biovergister?

Hoe staat het ervoor met de biovergister?

Bij de biovergister van Deeterink wordt hard gewerkt om groen gas te gaan maken in plaats van groene stroom. Het is een tijdje stil geweest als het gaat over groen gas, maar achter de schermen gebeurt er veel. Hieronder leest u wat de huidige situatie is. Naast gas...

Lees meer