Hulp bij aanvragen € 10.000 subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’

december 23, 2021

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de vergoeding van 10.000 euro (‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’)? Nieuwborgen.net helpt gratis bij het invullen van uw aanvraag. Huiseigenaren die deze vergoeding kunnen aanvragen, ontvangen van ons een brief over deze hulp.

Wat is de subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’?

Als u recht heeft op de subsidie, dan heeft u eind november hierover al een brief van de gemeente ontvangen. Hierin staat dat u een vergoeding (subsidie) van maximaal 10.000 euro kunt aanvragen. Hiermee kunt u energiebesparende maatregelen nemen en/of uw woning verbeteren. U leest hierover meer in deze folder (dit is een pdf document dat u kunt bekijken met Adobe Acrobat. Heeft u dit programma niet, dan kunt Adobe Acrobat hier downloaden).

U kunt deze vergoeding/subsidie vanaf 10 januari weer aanvragen bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Dat kan via de computer of met een papieren aanvraagformulier. Er is misschien niet genoeg geld voor alle woningeigenaren die een aanvraag indienen. Het is daarom belangrijk om er op tijd bij te zijn.

Nieuwborgen.net kan u helpen bij het invullen van uw aanvraag

Misschien heeft u geen computer. Of weet u niet precies hoe u de vergoeding/subsidie aan kunt vragen. Het team van Nieuwborgen.net helpt u gratis bij het invullen van uw aanvraag. Dat doen we op afspraak op:

  • woensdag 5 januari (met mogelijke uitloop) om een papieren aanvraag in te vullen (aanrader);
  • maandag 10 januari wanneer u toch liever een aanvraag via de computer invult. Het is mogelijk dat u dan wel moet wachten tot u bij SNN aan de beurt bent.

Maak een afspraak

Wilt u hulp? Maak dan een afspraak. Bel ons vanaf 28 december op werkdagen op 06 – 21 92 24 27. We plannen de afspraken op volgorde van binnenkomst. We vertellen u dan ook wat u mee moet nemen om de aanvraag in te vullen. Op dit moment is nog niet alles helemaal duidelijk, ook voor ons niet. Hou deze website daarom in de gaten voor de laatste stand van zaken of bel ons.

LET OP:

  • Heeft u de subsidie in juli 2021 al voor het maximum van 10.000 euro aangevraagd? En is het bedrag uitbetaald? Dan kunt u geen vergoeding meer aanvragen.
  • Nieuwborgen.net helpt bij het invullen van uw aanvraag. Wij gaan niet over de beoordeling ervan. U blijft zelf verantwoordelijk om uw aanvraag volledig, kloppend en zorgvuldig in te vullen en op tijd in te dienen. Heeft u inhoudelijke vragen over de vergoeding, dan brengen wij u graag in contact met de helpdesk van het SNN. Zij voeren de regeling uit.
  • Wij houden ons aan de geldende corona-voorschriften.

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer