Feest op zaterdag 5 november: Goud doan!

oktober 17, 2022

Inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen hebben zich de afgelopen tijd enorm ingezet om gas te besparen. Dat heeft u Goud doan! En dat is een feestje waard. Op zaterdag 5 november bent u van harte welkom tussen 14:00 en 19:00 uur in de Sporthal Weerland te Wagenborgen.

Het afgelopen jaar bent u druk bezig geweest om gas te besparen. Voor de periode van 15 september 2021 tot en met 14 september 2022 was er vanuit Nieuwborgen.net hiervoor 1,5 miljoen euro beschikbaar. U heeft met elkaar maar liefst dit hele bedrag aangevraagd en toegekend gekregen! We schatten dat inwoners in beide dorpen hiermee ongeveer 4 miljoen euro aan gasbesparende maatregelen (gaat) nemen. Kortom: Goud doan!

Feest ‘Goud doan!’

Dat is volgens ons een feest waard. Dit feest met als motto ‘Goud doan!’ vindt plaats op zaterdag 5 november van 14:00 tot 19:00 uur in sporthal Weerland in Wagenborgen. Er is onder meer muziek van de Highland Sell Outs, een barbecue en een springkussen voor de kinderen. En natuurlijk kunt u informatie inwinnen over gas besparen. Aanmelding voor het feest is niet nodig.

Rommelmarkt

Voor wie het dak gaat isoleren en de zolder wil opruimen, is er tijdens het feest ook een rommelmarkt. Zo kunnen spullen die anders alleen maar ruimte innemen op zolder, anderen weer blij maken. Wilt u een kraampje op de rommelmarkt? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden via onderstaande knop.

Goud doan

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer