Feest op zaterdag 5 november: Goud doan!

oktober 17, 2022

Inwoners van Nieuwolda en Wagenborgen hebben zich de afgelopen tijd enorm ingezet om gas te besparen. Dat heeft u Goud doan! En dat is een feestje waard. Op zaterdag 5 november bent u van harte welkom tussen 14:00 en 19:00 uur in de Sporthal Weerland te Wagenborgen.

Het afgelopen jaar bent u druk bezig geweest om gas te besparen. Voor de periode van 15 september 2021 tot en met 14 september 2022 was er vanuit Nieuwborgen.net hiervoor 1,5 miljoen euro beschikbaar. U heeft met elkaar maar liefst dit hele bedrag aangevraagd en toegekend gekregen! We schatten dat inwoners in beide dorpen hiermee ongeveer 4 miljoen euro aan gasbesparende maatregelen (gaat) nemen. Kortom: Goud doan!

Feest ‘Goud doan!’

Dat is volgens ons een feest waard. Dit feest met als motto ‘Goud doan!’ vindt plaats op zaterdag 5 november van 14:00 tot 19:00 uur in sporthal Weerland in Wagenborgen. Er is onder meer muziek van de Highland Sell Outs, een barbecue en een springkussen voor de kinderen. En natuurlijk kunt u informatie inwinnen over gas besparen. Aanmelding voor het feest is niet nodig.

Rommelmarkt

Voor wie het dak gaat isoleren en de zolder wil opruimen, is er tijdens het feest ook een rommelmarkt. Zo kunnen spullen die anders alleen maar ruimte innemen op zolder, anderen weer blij maken. Wilt u een kraampje op de rommelmarkt? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden via onderstaande knop.

Goud doan

Gerelateerde berichten

Het wachten is op de warmtepomp

Het wachten is op de warmtepomp

Bij Bertha en Roelf Kloppenborg struikelen we bijna over het kleine elektrische kacheltje in de keuken. “Ja, het is nog even behelpen“, vertelt Roelf. “De levertijd van de warmtepomp duurt wat langer dan verwacht. Hopelijk is deze er in de loop van komend voorjaar....

Lees meer
Nieuwsbrief november 2022

Nieuwsbrief november 2022

Bent u benieuwd hoe inwoners in Nieuwolda en Wagenborgen bezig zijn met gas besparen? Of wilt u gewoon weten wat er bij Nieuwborgen.net speelt? U leest het in de meest recente editie van onze nieuwsbrief (met deze link downloadt u de nieuwsbrief als pdf-bestand). Mist...

Lees meer