De Waarmtebus ‘on tour’

april 04, 2022

Zaterdag werd de extra wijktour voor huurders van Woonstichting Groninger Huis vrolijk afgetrapt. Laura Broekhuizen (directeur-bestuurder Groninger Huis) was ook van de partij om Bespaartassen uit te delen.

Om 10.00 uur stond de bus klaar om aan de Prunuslaan in Nieuwolda huurders van gratis artikelen te voorzien. Daarna stonden er nog een aantal ‘haltes’ in hetzelfde dorp op het programma voor het samenstellen van een Bespaartas en/of het inleveren van een ‘Zunig-mit-gas Waardebon’.

Waarmtebus gemist?
Op zaterdag 9 april gaat de bus nog een keer ‘on tour’ voor huurders van Groninger Huis. Dan staan we van 10.00 tot 13.00 uur op twee plekken in Wagenborgen. Bekijk de route hieronder voor meer informatie.

Lukt het niet om op één van deze momenten langs te komen? Geen probleem. De Bespaartas is ook op te halen tijdens het spreekuur van Nieuwborgen.net. Informatie over het spreekuur vindt u op www.nieuwborgen.net/contact of bel 06 21 92 24 27.

Route Wijktour huurders Groninger Huis
Laura Broekhuizen deelt Bespaartas uit aan inwoner Nieuwolda
De hotdogstand wordt verplaatst naar de volgende bushalte
Inwoner Nieuwolda heeft net haar Bespaartas opgehaald
Gezin in Nieuwolda heeft net Bespaartas opgehaald

Gerelateerde berichten

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Waarmteweek van Oldambt Verwarmt in Nieuwolda

Vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari kunnen inwoners van Nieuwolda hulp krijgen om energie te besparen. Het project Oldambt Verwarmt bezoekt in die periode het dorp. Tijdens deze Waarmteweek kunt u te weten komen welke mogelijkheden u heeft om...

Lees meer