De Waarmtebus ‘on tour’

april 04, 2022

Zaterdag werd de extra wijktour voor huurders van Woonstichting Groninger Huis vrolijk afgetrapt. Laura Broekhuizen (directeur-bestuurder Groninger Huis) was ook van de partij om Bespaartassen uit te delen.

Om 10.00 uur stond de bus klaar om aan de Prunuslaan in Nieuwolda huurders van gratis artikelen te voorzien. Daarna stonden er nog een aantal ‘haltes’ in hetzelfde dorp op het programma voor het samenstellen van een Bespaartas en/of het inleveren van een ‘Zunig-mit-gas Waardebon’.

Waarmtebus gemist?
Op zaterdag 9 april gaat de bus nog een keer ‘on tour’ voor huurders van Groninger Huis. Dan staan we van 10.00 tot 13.00 uur op twee plekken in Wagenborgen. Bekijk de route hieronder voor meer informatie.

Lukt het niet om op één van deze momenten langs te komen? Geen probleem. De Bespaartas is ook op te halen tijdens het spreekuur van Nieuwborgen.net. Informatie over het spreekuur vindt u op www.nieuwborgen.net/contact of bel 06 21 92 24 27.

Route Wijktour huurders Groninger Huis
Laura Broekhuizen deelt Bespaartas uit aan inwoner Nieuwolda
De hotdogstand wordt verplaatst naar de volgende bushalte
Inwoner Nieuwolda heeft net haar Bespaartas opgehaald
Gezin in Nieuwolda heeft net Bespaartas opgehaald

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Bent u benieuwd hoe inwoners in Nieuwolda en Wagenborgen bezig zijn met gas besparen? Of wilt u gewoon weten wat er bij Nieuwborgen.net speelt? U leest het in de meest recente editie van onze nieuwsbrief (met deze link downloadt u de nieuwsbrief als pdf-bestand). Mist...

Lees meer
Workshops koken op inductie

Workshops koken op inductie

Vlak voor de kerst konden huurders van Woonstichting Groninger Huis in Nieuwolda en Wagenborgen deelnemen aan enkele goed bezochte kookworkshops. De deelnemers aan de workshops konden kennismaken met inductiekoken. In beide dorpen kunnen huurders van Woonstichting...

Lees meer