Terug naar Nieuws

GEANNULEERD - Open dag biovergister Nieuwolda

Gepubliceerd op:
GEANNULEERD - Open dag biovergister Nieuwolda

De open dag bij de biovergister in Nieuwolda van zaterdag 21 maart is geannuleerd vanwege het coronavirus. We gaan op zoek naar een nieuwe datum voor de open dag.

Op zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sociale contacten moeten zoveel mogelijk worden vermeden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarom hebben we besloten om de open dag op 21 maart niet door te laten gaan en te verplaatsen naar een andere datum. Zodra er een nieuwe datum bekend is, leest u dat uiteraard op onze website.

Bewoner aan het woord: Marcel Piek uit Wagenborgen

Bewoner aan het woord: Marcel Piek uit Wagenborgen

Samen met zijn vrouw en kinderen woont Marcel Piek nu zes jaar in Wagenborgen. In die tijd heeft hij al heel wat gedaan om zijn huis energiezuiniger te maken. En dat is niet raar, want dat doet hij ook voor zijn werk.
 
Hoe betalen we de maatregelen om gas te besparen?

Hoe betalen we de maatregelen om gas te besparen?

Als Nieuwborgen.net willen we overstappen van aardgas op groen gas. Ook willen we zoveel mogelijk gas besparen. Dat laatste kan door uw woning aan te passen, bijvoorbeeld door te isoleren. Die aanpassingen kosten geld. In dit artikel gaan we daar wat dieper op in. Ook wijzen wij u op de mogelijkheid om deel te nemen aan een onderzoek hierover. De resultaten van dit onderzoek zijn ook voor Nieuwborgen.net interessant.