Terug naar Nieuws

Mogen wij u wat vragen?

Gepubliceerd op:
Mogen wij u wat vragen?

Bij Nieuwborgen.net hebben we twee doelen voor de dorpen Nieuwolda en Wagenborgen: zoveel mogelijk gas besparen en overstappen op groen gas. U weet als geen ander wat daarbij belangrijk is voor uw eigen huis. We leren graag van u. Wat gaat er goed? En wat kan beter? Daarom vragen we u om mee te doen aan een onderzoek.

Kans op een cadeaubon

Wij waarderen het dat u meedenkt. Als u meedoet aan het onderzoek, maakt u daarom kans op een cadeaubon. Dit is een bon van 50 euro voor een lokale winkel naar keuze. We verloten vijf cadeaubonnen onder de deelnemers uit uw dorp.

Meedoen

Meedoen is simpel. Ga naar onderzoek.marketresponse.nl/oldambteemsdelta of scan de QR-code met uw mobiele telefoon of tablet.

De vragenlijst is opgesteld door het onafhankelijke bureau MarketResponse. Zij zorgen voor uw anonimiteit. Dat betekent dat niet bekend wordt wie welke antwoorden heeft gegeven. Zij zorgen er ook voor dat uw antwoorden alleen voor dit onderzoek worden gebruikt. Invullen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met 30 januari 2021.

U heeft hierover ook een brief van uw gemeente ontvangen. Heeft u vragen over het onderzoek, neem dan contact op met MarketResponse via onderzoek@marketresponse.nl.

Vult u de vragenlijst liever op papier in? Neem dan contact met ons op via 06 - 21 92 24 27.

 

Verkenners: met, voor en door inwoners

Verkenners: met, voor en door inwoners

In Nieuwolda en Wagenborgen doen 52 woningen mee aan de Verkennersproef. Op 19 mei hebben we met de eigenaren van 12 Verkennerswoningen online om tafel gezeten. De hamvraag: hoe vinden jullie dat het gaat?
 
Ventilatietips

Ventilatietips

Bij het isoleren van woningen worden ook vaak de kieren rond ramen en deuren dichtgemaakt. Het wordt dan nog belangrijker om uw woning goed te ventileren (luchten). Want schone lucht is belangrijk voor uw gezondheid. In dit artikel leest u hoe u dat goed doet.