Terug naar Nieuws

Maatregelen coronavirus

Gepubliceerd op:
Maatregelen coronavirus

Alle bijeenkomsten, overleggen en bezoeken komen voorlopig te vervallen. Wel kunt u ons vanaf nu tijdens kantooruren bellen.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft Nieuwborgen.net voor de komende periode een aantal maatregelen genomen. Zo hebben wij voorlopig alle bijeenkomsten en overleggen geannuleerd en het Waarmtehoes (het projectbureau) aan de Lindelaan 11 in Nieuwolda voor de komende tijd gesloten. Ook het inplannen van de bezoeken voor de technische inventarisatie staan voorlopig in de wacht.

Ondertussen zitten wij niet stil. Wij gaan verder met de voorbereidingen en houden u regelmatig via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte.

Wilt u ons de komende tijd een vraag stellen of met ons van gedachten wisselen? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@nieuwborgen.net. Ook heeft Nieuwborgen.net vanaf nu een telefoonnummer waarop u ons tussen 09:00 en 17:00 uur op werkdagen kunt bereiken: 06 – 21 92 24 27.

Hoe maak je groen gas?

Hoe maak je groen gas?

Bij Nieuwborgen.net onderzoeken wij of de dorpen Nieuwolda en Wagenborgen samen over kunnen stappen op groen gas. Het maken van groen gas zorgt in tegenstelling tot aardgas namelijk niet voor aardbevingen. Ook is groen gas veel minder schadelijk voor het milieu. Groen gas wordt gemaakt in een groot vat. Dit noemen we een biovergister.
 
GEANNULEERD - Open dag biovergister Nieuwolda

GEANNULEERD - Open dag biovergister Nieuwolda

De open dag bij de biovergister in Nieuwolda van zaterdag 21 maart is geannuleerd vanwege het coronavirus. We gaan op zoek naar een nieuwe datum voor de open dag.