Verkennersproef vol

We hebben voldoende aanmeldingen

Op 25 januari 2021 zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om de proef uit te kunnen voeren. U kunt zich hieronder nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Wat is een Verkennerswoning?

Een Verkennerswoning is een woning die meedoet aan een proef met grotere gasbesparende maatregelen. Huiseigenaren kunnen zich vanaf maandag 25 januari om 09.00 uur aanmelden voor deze proef bij Nieuwborgen.net.

De proef is bedoeld voor 30 koopwoningen in beide dorpen. Verkenners krijgen van ons een gratis quick scan. Met die quick scan kijken we samen met u welke maatregelen de grootste besparing opleveren voor uw woning. Op basis van de resultaten van de quick scan, kiest u uit de mogelijkheden die staan beschreven in de uitbreiding van de Padwiezer. Nieuwborgen.net verhoogt de bijdrage voor de Verkennerswoningen van 1.845 euro naar 5.000 euro.

Hoe bepaalt Nieuwborgen.net wie meedoet?

We willen iedereen een even grote kans geven om mee te doen aan de proef. Daarom geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Op de dag dat het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt, gaan we loten.

Een voorbeeld: als er op 25 januari 24 woningen zijn aangemeld en op 26 januari nog 10, dan gaan we tussen deze 10 aanmeldingen loten voor de laatste zes plaatsen. Valt uw woning buiten de boot, dan plaatsen wij uw adres op de reservelijst op volgorde van binnenkomst. Dit voor het geval er een plek vrijkomt.

Hoe meld ik mij aan?

U kunt uw woning aanmelden als Verkennerswoning door onderstaand formulier in te vullen en op ‘Verstuur!’ te klikken:

Als uw woning bij de eerste 30 woningen zit, dan nemen wij binnenkort contact met u op om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dat gesprek stellen wij nog een aantal vragen om te bepalen of uw woning inderdaad als Verkennerswoning mee kan doen.